Bilete Bun Bine | Despre Longevitate by Doctor Mihail - 26 mai, ora 12:00 - POINT HUB

Bun Bine | Despre Longevitate by Doctor Mihail

POINT HUB, București

duminică, 26 mai, ora 12:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General
490 lei
Pachet reducere 10%

Pachet pentru minim 2 persoane. Cumperi minim 2 bilete si beneficiati de o reducere de 10%.

490 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

18

Accesul este permis doar persoanelor peste 18 ani.

Te-ai întrebat vreodată când începe îmbătrânirea și cum poți să încetinești acest proces? De ce este importantă prevenția și cum activitățile pe care le faci pentru sănătatea ta îți influențează calitatea vieții? Îți dorești să adaugi mai multă vitalitate anilor tăi și să te bucuri de fiecare vârstă într-un mod cu adevărat excepțional?

Sunt Dr. Mihail Pautov și te invit la ediția a patra a brunch-ului Bun Bine, să vorbim despre cum să ne îmbunătățim calitatea vieții și să trăim frumos la orice vârstă.

Alături de invitații mei îți pregătim o ediție specială dedicată longevității.

EPISODUL 4: Despre Longevitate

Statisticile arată că 1 din 2 români se așteaptă să trăiască până la 90 de ani, iar 7 din 10 cred că stresul trebuie redus pentru a avea o viață longevivă.
Să ne menținem sănătoși și în formă este esențial, indiferent de vârstă. Longevitatea șiîmbătrânirea frumoasă sunt subiecte care ne preocupă pe toți. Nu doar factorii genetici au un rol major în longevitate, ci și obiceiurile și activitățile noastre zilnice. O viață trăită cu sens și planuri pentru viitor ne oferă satisfacția unei bătrâneți împlinite.
La brunch-ul Bun Bine | Despre Longevitate, ne propunem să explorăm înaintarea în vârstă și să discutăm despre cum putem să ne îmbunătățim calitatea vieții în fiecare etapă a ei.
Vom învăța alături de specialiști metode și perspective noi pentru o viață lungă și împlinită.
Vom descoperi împreună cum să ne menținem bunăstarea și să ne bucurăm de fiecare moment.

PROGRAM | 12:00 - 18:00
12:00 - 12:45 | WELCOME

Ne înregistrăm, ne cunoaștem, bem o cafea împreună și ne energizăm cu o mică gustare.

12:50 - 14:20 | CONFERINȚA no. 1

Împreună cu Conf. univ. dr. Roxana Voica, medic specialist gastroenterologie şi medic primar boli infecţioase, cu supraspecializare în nutriţie clinică (Standford University),
dietetică de fertilitate (UK) şi nutrigenetică, vom afla cum putem să încetinim procesul de îmbătrânire, ce înseamna anti-aging holistic și cum putem înainta în vârstă cât mai sănătos și echilibrat. Îți vom oferi soluții și metode utile pe care să le incluzi în activitățile tale zilnice.

14:30 - 15:20 THE BRUNCH

Un prânz gustos și reconfortant, creat împreună cu echipa Carte Blanche și consultantul în nutriție, Adrian Ungureanu. Un moment ideal pentru socializare, cunoaștere, schimb de idei și experiențe.

15:30 - 17:00 | CONFERINȚA no. 2

Alături de filosoful Horia Roman Patapievici, vom vorbi despre frumusețea uitată a vieții, despre tinerețe și bătrânețe și despre cum putem să trăim cu sens și bucurie fiecare etapă a acestei călătorii.

17:10 - 18:00 | HUGS & PROSECCO

Încheiem cel de-al patrulea brunch Bun Bine al acestui sezon, cu un pahar de prosecco, muzică bună, mulțumiri și gânduri de revedere.

PARTENERI DE DIALOG ALĂTURI DE DR. MIHAIL
Roxana Voica este medic specialist gastroenterologie şi medic primar boli infecţioase, cu supraspecializare în nutriţie clinică (Standford University), dietetică de fertilitate (UK) şi nutrigenetică şi profesează în cadrul Reţelei Private de Sănătate Regina Maria. Manifestă interes deosebit pentru longevitate şi legătura dintre nutriţie şi calitatea vieţii și este activ interesata de microbiomul intestinal, care stă la baza multor procese metabolice şi este esenţial pentru sistemul imunitar, sănătatea inimii şi a creierului, greutate şi multe alte aspecte ale sănătăţii.

Horia Roman Patapievici este scriitor, fizician, filosof și eseist, unul dintre cei mai importanți oameni de cultură din România. S-a impus pe scena culturală românească prin eseurile şi analizele sale riguroase, erudite, de anvergură intelectuală enciclopedică.

A fost preşedintele Institutului Cultural Român, a condus reţeaua institutelor naționale de cultură din Uniunea Europeană (EUNIC), iar în prezent este președintele Artmark. A realizat emisiunea TV „Înapoi la argument“ şi a condus revista „ID – Idei în Dialog“. A susţinut cursuri de istoria ştiinţei şi de istoria ideilor la Universitatea din Bucureşti.

Ce vei învăța la ediția Despre Longevitate:

● cum să înaintăm frumos și sănătos în vârstă
● care este diferența dintre vârsta biologică și cea cronologică
● ce înseamnă anti-aging la nivel holistic
● mituri și adevăruri despre longevitate
● ce strategii și tehnici putem folosi pentru a încetini procesul de îmbătrânire
● ce se întâmplă în corpul nostru când îmbătrânim
● care este relația dintre longevitate și calitatea vieții
● cum putem să ne bucurăm de fiecare etapă a vieții
● cum să fim bine fizic, psihic și emoțional și la 90 de ani
● cum putem crea echilibru și armonie între diferitele aspecte ale vieții noastre
● care este rolul nutriției în longevitate
● cum să optimizăm calitatea microbiomului

Vom avea grijă să te simți bine pe tot parcursul zilei.

Astfel, în afară de brunch și conferințe, îți mai pregătim câteva instrumente utile, agenda și sacoșa Bun Bine dedicate acestei ediții, o lectură de luat acasă, gustări și băuturi nutritive, care să îți țină energia și concentrarea ridicate. Vom încheia ziua cu muzică bună și un pahar de prosecco.